Αστέρας Τρίπολης και Πολιτεία θα δείξουν τις προθέσεις τους

Γιώργος Ζαΐρης21 Νοεμβρίου 2023

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Κυπέλλου, «κλείδωσε» η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του Δικεφάλου στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ παίζει την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου με τον ΝΠΣ στην Τούμπα και στις 10 Δεκεμβρίου στις 20:30 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Αναμένουμε πλέον με ενδιαφέρον τις προθέσεις τόσο της διοίκησης του Αστέρα όσο και της Πολιτείας για την στάση που θα κρατήσουν στους φίλους του Δικεφάλου που θα θελήσουν να ταξιδέψουν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ στην Αρκαδία. 

Και το παρασκήνιο εδώ έχει ενδιαφέρον και η «Μ» με το Metrosport.gr το καταγράφουν: Την ίδια μέρα στο Αγρίνιο η ΑΕΚ θα παίζει με τον Παναιτωλικό. Αυτός ο αγώνας αναγκαστικά θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου αφού η ΑΕΚ παίζει αγώνα Κυπέλλου, όπως και ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου απέναντι στον Αρη. Αρα καμιά από τις δυο αυτές ομάδες (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) δεν μπορούν να παίξουν είτε Σάββατο (μια μέρα νωρίτερα) είτε Δευτέρα επειδή υπάρχει αμέσως μετά ευρωπαϊκό ματς τους.

Πώς εμπλέκεται το Παναιτωλικός-ΑΕΚ στην μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη; Η «Μ» αποκαλύπτει πως ΗΔΗ η Πολιτεία σκέφτεται να απαγορέψει την μετακίνηση οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά υποστηρίζοντας πως την ίδια μέρα οπαδοί της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου για το Αγρίνιο. Από εκεί δηλαδή που θα χρειαστεί να περάσουν και φίλοι του ΠΑΟΚ (κυρίως αυτοί που ζουν στην Αθήνα) για να βρεθούν στην Τρίπολη. Σε μια πρώτη ανάγνωση κάποιος μπορεί να υποστηρίξει πως η ΕΛ.ΑΣ σωστά πράττει από τη στιγμή μάλιστα που πιάστηκε στον ύπνο με τους Κροάτες χούλιγκαν που διέσχισαν όλη την ελληνική επικράτεια. Όμως εδώ πρέπει να επισημάνουμε κάτι: ο Παναιτωλικός ΔΕΝ δίνει εισιτήρια, ΔΕΝ ανοίγει θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Επομένως δεν ισχύει το επιχείρημα πως οπαδοί της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο.

Αυτό όμως που έχει τεράστια σημασία είναι ποια στάση θα κρατήσει ο Αστέρας. Γέμισε το γήπεδο του από οπαδούς της ΑΕΚ, γέμισε το γήπεδο του από οπαδούς του Παναθηναϊκού και προσφάτως από οπαδούς του Ολυμπιακού. Με τον ΠΑΟΚ θα κρατήσει την ίδια στάση; Ή θα υποκύψει στις πιέσεις (πιθανώς και παραγόντων άλλων ομάδων) και δεν θα δεχθεί την μετακίνηση ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ φίλων του ΠΑΟΚ; Η «Μ» θα παρακολουθεί το θέμα και περιμένει με ενδιαφέρον τη στάση τόσο της ομάδας του Μποροβήλου όσο και της ανευθυνο-υπεύθυνης σε αυτά τα θέματα ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.