Ασταμάτητη στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα - Αγωνία για Τερ Στέγκεν

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Σεπτεμβρίου 2024

Ασταμάτητη στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα! Η ομάδα του Χάνσι Φλικ πέρασε σαν σίφουνας από το «Μαδριγάλ», καθώς διέσυρε με 5-1 την Βιγιαρεάλ και έκανε το 6Χ6 στο Πρωτάθλημα. Μεγάλη αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο των Καταλανών για τον τραυματισμό του Τερ Στέγκεν, ο οποίος αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον Πένια. 

Ο χορός των γκολ άνοιξε με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος έκανε το 0-1 στο 20΄ και 15 λεπτά αργότερα, ο Πολωνός στράικερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Η χαρά των παικτών των «μπλαουγκράνα» κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Πέρεθ στο 38΄. 

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό, ο Τόρε έγραψε το 1-3. Στη συνέχεια, ο Ραφίνια με δύο προσωπικά γκολ (75΄, 83΄) διαμόρφωσε το τελικό 1-5 για την Μπαρτσελόνα. 

Οι συνθέσεις:

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Κόντε, Φεμένια, Μπεϊγί, Λόγκαν Κόστα, Κοεμεσάνια (77’ Τεράτς), Παρέχο (69’ Γκέιγ), Καρδόνα, Πίνο (62’ Μπαρί), Μπαένα (77’ Ντένις Σουάρεθ), Αγιόθε, Πεπέ (77’ Ακομάς) 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν (45+2’ Πένια), Έρικ Γκαρσία, Μαρτίνεθ (80’ Φορτ), Κουντέ, Μαρτίν, Σέρτζι Ντομίνγκεθ (58’ Πάου Βίκτορ), Πέδρι (58’ Κουμπαρσί), Τόρε (58’ Κασαδό), Ραφίνια, Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.