«Αστακός» η Θεσσαλονίκη λόγω των εγκαινίων της ΔΕΘ

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

«Αστακός» θα είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή (6/9) ενόψει της 88ης ΔΕΘ και των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών. Παράλληλα, το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Aπό τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι και τις 20.00 το απόγευμα της Κυριακής, δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις οδούς Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Αγ. Δημητρίου, στη Γ. Λαμπράκη, Αρμενοπούλου, Ν. Γερμανού, στην Ιασωνίδου, και στην Καυτανζόγλου, στο ρεύμα καθόδου.

Από τις 15.00 ώρα της Πέμπτης (05-09) μέχρι και την 20.00 ώρα της Κυριακής (08-09) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης: 

Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. και Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου. Το μεσημέρι του Σαββάτου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις οδούς Λ. Στρατού, , Γ΄ Σεπτεμβρίου, Βασ. Όλγας, Βασ. Γεωργίου, Λεωφ. Νίκης, Κουντουριώτη, Κων/νου Καραμανλή, Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Αγίας Σοφίας (από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας), Π. Μελά και Βενιζέλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.