Συντριβή της Σολέ πριν τον ΠΑΟΚ από... «ασπρόμαυρο» χέρι

Metrosport Team30 Μαρτίου 2025

Τέσσερις μέρες πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στα δικά της «εδάφη», στον 2ο ημιτελικό του FIBA Europe Cup, η  Σολέ υπέστη βαριά ήττα με σκορ 91-68 από τη Λε Μαν, στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος. 

Αν και η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Δικεφάλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ξεκίνησε καλά στην πρώτη περίοδο, δεν κατάφερε να διατηρήσει τη συγκέντρωσή της και τον καλό της ρυθμό, με αποτέλεσμα να υποκύψει στην πίεση και να ηττηθεί με μεγάλη διαφορά.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Λε Μαν ήταν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντέιβιντ ΝτιΛίο, πετυχαίνοντας 14 πόντους και 4/6 τρίποντα, προσφέροντας έτσι ουσιαστική βοήθεια  και τελικά τη νίκη στην ομάδα του. Ο Τζαμάνι ΜακΝις ήταν ο κορυφαίος της Σολέ με 11 πόντους και οχτώ ριμπάουντ, όντας μάλιστα ο μόνος που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Αυτή η ήττα φέρνει τη Σολέ στο 17-6, κρατώντας στην κορυφή της LNB, με την κατάσταση ωστόσο να  παραμένει ανατρέψιμη καθώς οι Μονακό, Παρί και Βιλερμπάν, οι οποίες ακολουθούν με μία νίκη λιγότερη, θα διεκδικήσουν την κορυφή στην συνέχεια του πρωταθλήματος. 


Photo Credits: Χ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.