Ασλανίδης: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τι εστί Αντρέ-Νικητής και πολύ καλό παιδί»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανέστης Ασλανίδης, γυμναστής και συγγενής του Αντελίνο Βιερίνια, με αφορμή τα γενέθλια του αρχηγού του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στο «ποιόν« του Πορτογάλου εκτός γηπέδου και τον εξαίρετο χαρακτήρα του, αφού όλοι γνωρίζουν τα όσα έχει πετύχει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου Χρόνια Πολλά στο αρχηγό μας, του εύχομαι ότι καλύτερο. Για μένα είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας πολύ καλός φίλος, είναι σαν αδερφός . Κάθε μέρα είμαστε μαζί και στο γήπεδο και μετά από την προπόνηση. Δεν νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τα ποδοσφαιρικά του προσόντα. Ίσως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν το άλλο του κομμάτι, το πως είναι σαν χαρακτήρας.

Ο Αντρέ είναι ένα καλό παιδί! Θα βοηθήσει όσο μπορεί τον οποιοδήποτε. Πολλοί μπορεί να τον έχουν στο μυαλό του σαν κάποιον που δεν μπορούν να τον προσεγγίσουν, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Σε όποια παρέα και αν είναι, θα τον αγαπήσουν όλοι. Για αυτό δεν έχει και εχθρούς, όσοι τον γνωρίζουν, τον ξεχωρίζουν και τον λατρεύουν.

Είναι νικητής, θέλει πάντα να κερδίζει. Για αυτό ξεπέρασε τους τραυματισμούς, άλλοι, βασικά οι περισσότεροι,  μπορεί να μην παίζανε στην ηλικία που είναι. Ο Αντρέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που βοηθάει τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και με τον χαρακτήρα του όσον αφορά τα νέα παιδιά. Γνωρίζουμε όλοι την ποιότητα του και τον χαρακτήρα του. Σχεδόν όλη η Ευρώπη γνωρίζει τι εστί ο Αντρέ

Έφερε γλυκά στην προπόνηση, αλλά δεν του κάναμε την φάλαγγα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την βδομάδα που έρχεται οπότε πρέπει να είμαστε όσο πιο σοβαροί γίνεται.»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.