Ας το τολμήσει ο Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης31 Οκτωβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ έχασε δίκαια από την ΑΕΚ και η ουσία είναι πως σε τρία ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, δεν έχει σκοράρει και έχει δεχθεί οκτώ γκολ. Το κακό για τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς δεν είναι η ήττα ή η ανυπαρξία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το κακό είναι πως επιβεβαιώθηκαν δυο πράγματα. Πως δυο ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα ως βασικοί σε ένα ακόμη ματς απογοήτευσαν. Ο Σαμάτα έχει πάρει άπειρες ευκαιρίες και το επιχείρημα του Λουτσέσκου πως κάνει βρώμικη δουλειά δεν νομίζω πως ικανοποιεί ή πείθει. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να δίνει εις βάρος της ομάδας, χρόνο στον Σαμάτα. Και πολλές φορές ο πάγκος βοηθά έναν ποδοσφαιριστή να ανασυνταχθεί.

Πριν από λίγες μέρες ο Τάισον είχε πει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τον Τζίμα. Και μπορεί κάποιος να πει «μην καεί ο μικρός». Συγχωρέστε με πόσο χειρότερος μπορεί να είναι από τον Σαμάτα; Και δεν είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ να στηρίξει τον μικρό αρκεί να τον ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο Εκόνγκ. Λαθέρ και γκαφατζής σε ένα ακόμη ματς. Δεν τον θέλω απέναντι στην Λαμία ή τον Ατρόμητο αλλά σε αυτά τα ματς. Εδώ τι μπορεί να κάνει θα πει κανείς ο Λουτσέσκου; Ισως να αρχίσει να ψάχνει στην αγορά για τον Ιανουάριο έναν δεξί στόπερ. 

Ολες οι ομάδες δικαιούνται μια κακή βραδιά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανασυνταχθεί ενόψει του Γ. Καραϊσκάκης. Αλλά πλέον ο Λουτσέσκου να τολμήσει και να δει πως υπάρχουν και άλλοι παίκτες για θέσεις που στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει απολύτως τίποτε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.