AS: «ΠΑΟ και ΟΣΦΠ ικανοί να εξουσιάσουν την Euroleague»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Η ισπανική «AS» αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στις μεταγραφές που ολοκλήρωσαν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, τονίζοντας πως οι «αιώνιοι» μπορούν να κυριαρχήσουν στην Euroleague.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προχώρησαν σε τεράστιες κινήσεις αυτό το καλοκαίρι και πλέον θεωρούνται τα δύο φαβορί για την Euroleague.

Η ισπανική «AS» έκανε ένα δημοσίευμα με τον τίτλο «Ο κίνδυνος για την Ρεάλ έρχεται από την Αθήνα» και τόνισε πως οι «πράσινοι» και οι «Ερυθρόλευκοι» θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Μια τεράστια προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος θέλει περισσότερα, πολλά περισσότερα. Ο εκκεντρικός πρόεδρος των πράσινων έδωσε και νέες πινελιές σε ένα ήδη θαυμάσιο ρόστερ της ομάδας του με την προσθήκη του Λορέντσο Μπράουν, του Γιουρτσεβέν και του Τσεντί Οσμάν».

Για τον Ολυμπιακό: «Αυτή (εννοεί τον Βεζένκοφ) δεν ήταν η μόνη βόμβα από του Ελληνες, που απέκτησαν έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι ως ελεύθεροι από το ΝΒΑ.

 Μία δύναμη πυρός που μπορεί να αντισταθεί σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρωλίγκα ακόμη και σε έναν Παναθηναϊκό σε μια μάχη για την κυριαρχία στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα η οποία έχει φτάσει στον ουρανό».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.