Άρης: «Ζήτησε Ντιαβαρά από την Άντερλεχτ, ο παίκτης θέλει Ιταλία»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Ο Άρης συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ του με αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών να εμφανίζονται στο στόχαστρό του βάσει δημοσιευμάτων.

Ακόμη μια περίπτωση φέρεται να είναι αυτή του Αμαντού Ντιαβαρά που ανήκει στην Άντερλεχτ, με τον ποδοσφαιριστή από τη Ν. Γουινέα να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Έμπολι.

Την απόκτηση του Αμαντού Ντιαβαρά (πρώην ποδοσφαιριστής της Μπολόνια, της Νάπολι και της Ρόμα) με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ εξέτασε ο Άρης, κάνοντας κρούση στους Βέλγους, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση δε συγκεντρώνει πιθανότητες.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, ο Άρης ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Άντερλεχτ για τον Αμαντού Ντιαβαρά.

Παρ’ όλα αυτά όμως προοπτική συνεργασίας και απόκτησης του χαφ από τη Ν. Γουινέα δε φαίνεται να υπάρχει από τη στιγμή που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής απέρριψε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ελληνική Super League.

Ο Ντιαβαρά που έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, πιέζει και ελπίζει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Έμπολι, αν και οι Τοσκανοί και ο Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.