Άρης: Ζήτησαν τόκους Ίμπε και Μήτρογλου-229 ευρώ του Νιγηριανού

Metrosport Team30 Ιουνίου 2023

Τους τόκους για τις οφειλές προς τα πρόσωπά τους ζήτησαν από την ΠΑΕ Άρης ο Τζον Ίμπε και ο Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι δικαιώθηκαν στις προσφυγές που κατέθεσαν εναντίον των «κιτρινόμαυρων».

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην εξόφληση των οφειλών απέναντι στους δύο ποδοσφαιριστές αλλά αμφότεροι ζήτησαν καταβολή και των τόκων. Μάλιστα στην περίπτωση του Νιγηριανού, το ποσό είναι… 229 ευρώ.

Στον Τζον Ίμπε, το Πειθαρχικό Όργανο της FIFA επιδίκασε το ποσό των 250.000 ευρώ και αφού εξοφλήθηκε (σε δόσεις) η συνολική οφειλή, ο ποδοσφαιριστής με έγγραφο που κοινοποίησε στην ΠΑΕ Άρης ζήτησε τόκους 229 ευρώ, προφανώς, για την καθυστέρηση στην καταβολή της τελευταίας δόσης. Το ποσό καταβλήθηκε κι έτσι έκλεισε και τυπικά αυτό το ζήτημα.

Αντίστοιχη κίνηση έκανε και ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος επίσης εξοφλήθηκε και απαίτησε το ποσό των 3.600 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στον τόκο για καθυστερημένη καταβολή των χρημάτων.

Οι «κιτρινόμαυροι» διευθέτησαν σήμερα (30/6) και αυτήν την οφειλή ώστε να μην έχουν το παραμικρό ζήτημα με το Financial Fair Play. Στην Αλκμήνης δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση των δύο ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.