Άρης: Ζητάει και Ζίνι για να δώσει Οντουμπάτζο στην ΑΕΚ

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο βρίσκεται στα πλάνα της ΑΕΚ, εδώ και μερικές εβδομάδες, για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, όπως όλα δείχνουν, θα αλλάξει περιβάλλον και θα υπογράψει αργά ή γρήγορα στην Ένωση, ωστόσο η πλευρά των Θεσσαλονικέων προσπαθεί να επωφεληθεί όσο περισσότερο γίνεται, γι' αυτό -εκτός από τα χρήματα- βάζει στο τραπέζι τα ονόματα των Φερνάντες και Ζίνι.

Για τον Ισπανό πλάγιο χαφ τα πράγματα είναι γνωστά, καθώς πρόκειται για περίπτωση που αρέσει εδώ και δύο χρόνια στον Άρη και από τη στιγμή που δεν θα βρει χρόνο στην ΑΕΚ και μείνει ελεύθερος, τότε μπορεί να γίνει κίνηση.

Υπό συζήτηση είναι και η περίπτωση του Ζίνι, ο οποίος είναι φορ με καταγωγή από την Αγκόλα και ο οποίος βρίσκεται προετοιμασία στην Ολλανδία και μάλιστα σκόραρε στο φιλικό της Τετάρτης με τη Γάνδη.

Ο Αμπροσίνι Αντόνιο Καμπάσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι κλασικό φορ με ύψος 1.81 ύψος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση, όπως και επαφή με τα δίχτυα, ενώ μπορεί να παίξει και ως πλάγιος χαφ, αλλά και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. 

Ο Ζίνι ήρθε ΑΕΚ τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού και με δικαίωμα αγοράς το οποίο ενεργοποιήθηκε, άρα ανήκει στην Ένωση μέχρι το 2028. 

Σε πρώτο χρόνο, ο Ζίνι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Β' έχοντας 15 συμμετοχές και 3 γκολ), ενώ με την ανδρική ομάδα έχει 13 συμμετοχές. 

Η συζήτηση που γίνεται μεταξύ ΑΕΚ και Άρη αφορά στον δανεισμό του Ζίνι με πιθανή οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.