Άρης: Ξέρει τα δεδομένα για Αραούχο, πόσο πιθανό είναι το deal

Μάνος Χατζάκης21 Αυγούστου 2024

Ελεύθερος και χωρίς να έχει γύρω του ομάδες, οι οποίες... σφάζονται στα πόδια του παραμένει ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος είχε απασχολήσει προ λίγω εβδομάδων την κυπριακή Ομόνοια. Και όσο δεν βρίσκει ομάδα, τόσο ο Άρης τον... φαντάζεται στα δικά του «κιτρινόμαυρα».

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν διατηρήσει δίαυλο επικοινωνίας και ο Αργεντινός επιθετικός δεν έδειξε σημάδια βιασύνης να κλείσει σε ομάδα, που τον πληρώνει... αδρά και του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Το βιογραφικό του και η γενικότερη παρουσία του στην Ελλάδα, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, με την ΑΕΚ είναι το σίγουρο διαβατήριο για τον επόμενο σταθμό του.

Κι αυτός μπορεί να είναι η Ελλάδα.

Ο Άρης έχει αρκετές θέσεις ακόμη να καλύψει και, πράγματι, θέλει να κάνει κίνηση που θα τον ανεβάσει κι άλλο το αγωνιστικό του στάτους.

Ο Αραούχο, αν και δεν είναι πιτσιρικάς, έχει όλο το πακέτο για να βρει θέση βασικού στον Άρη, είτε ως βασική λύση στην επίθεση, είτε περιφερειακά.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πού (και πότε) θα τελειώσει το θέμα Μορόν και το κατά πόσο ο Ισπανός βρει ομάδα, που θα πληρώσει την ΠΑΕ Άρης, για να τον αποκτήσει.

Σε αυτό το σενάριο, ο Αραούχο μπορεί να έρθει ακόμη πιο κοντά στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μπορούν να του δώσει καλό συμβόλαιο, όχι βέβαια εκείνο που είχε στην ΑΕΚ, αλλά «ριγμένος» δεν θα είναι σε καμία περίπτωση.

Χρειάζεται, πιθανώς, λίγος χρόνος ακόμη, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα (πολύπλοκα) πράγματα στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση.

Αν φύγει ο Μορόν, τότε η διοίκηση θα φέρει δυνατό και πειστικό όνομα, ώστε να μην υπάρξουν δεύτερες σκέψεις σε μερίδα του κόσμου.

Αν ο Ισπανός στράικερ μείνει, τότε η κατάσταση με τον Αραούχο θα τεθεί σε διαφορετική βάση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να ενταχθεί στο ρόστερ.

Απλώς, στο παραπάνω ενδεχόμενο, μπορεί να προκληθούν ανακατατάξεις μερικά μέτρα πιο... πίσω, δηλαδή στον άξονα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.