Άρης: Ξεμπερδεύει σήμερα ο Διούδης και υπογράφει την επιστροφή του

Βασίλης Βλαχόπουλος12 Ιουλίου 2024

Η συμφωνία του Αρη με τον Σωκράτη Διούδη είναι δεδομένη, προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, αλλά η ενεργοποίησή της προϋποθέτει την αποδέσμευση του από τη Ζαγκλέμπιε και προς αυτήν την κατεύθυνση σήμερα έχει το καταλυτικό ραντεβού με τους Πολωνούς.

Η επιστροφή στα… πάτρια εδάφη και κυρίως στο φυσικό του περιβάλλον, σε αυτό του Αρη, αποτελούσε τον βασικό σκοπό του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να έχει την τελική επαφή με τη Ζαγκλέμπιε, με σκοπό την αποδέσμευσή του για να ακολουθήσει η ενεργοποίηση της συμφωνίας του με τους «κίτρινους» για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Η αλήθεια είναι η… παραγγελία για το σκηνικό αυτού του γάμου έγινε πριν από κάμποσους μήνες, όταν δηλαδή ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Σωκράτη Διούδη και ζήτησε να μάθει τις προθέσεις του. Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε στο μυαλό του την επιστροφή του στην Ελλάδα και την προοπτική του Αρη. Καθώς ο Χουλιάν Κουέστα προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του γι’ ακόμη τρία χρόνια αυτομάτως καλλιεργήθηκε η αίσθηση ότι η επιστροφή του Διούδη είχε φύγει από την κορυφή των προτεραιοτήτων κι αυτή είναι η πραγματικότητα αλλά το σκηνικό άλλαξε άρδην στις τελευταίες δέκα ημέρες. Ο 31χρονος τερματοφύλακας θέλει την επιστροφή του στην Ελλάδα και για οικογενειακούς λόγους, έτσι άνοιξε ένας νέος κύκλος επαφών ο οποίος κατέληξε σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Βέβαια, για να ενεργοποιηθεί αυτή θα πρέπει να αποδεσμευτεί από τη Ζαγκλέμπιε και πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη επαφή. Κατά τις ίδιες πηγές, η ρήτρα αποδέσμευσής του ξεπερνά τα 300.000 ευρώ αλλά η συμφωνία με τον Αρη προβλέπει να έρθει ως ελεύθερος. Οι Πολωνοί γνωρίζουν τις αποφάσεις του έμπειρου τερματοφύλακα και σήμερα θα φανεί αν θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους ή αν θα προβάλλουν απαιτήσεις. Στον Αρη θεωρούν ότι η επιστροφή του Διούδη θα καλλιεργήσει συνθήκες εσωτερικού ανταγωνισμού με τον Χουλιάν Κουέστα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Οι συστάσεις για τον έμπειρου γκολκίπερ είναι περιττές κι εφόσον ενεργοποιηθεί η συμφωνία, θα παιχθεί η 3η πράξη στη σχέση του με τον Αρη. Γιατί είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής της ομάδας από την οποία μεταγράφηκε στην Κλαμπ Μπριζ πριν από δέκα χρόνια για να ακολουθήσει η σεζόν 2016-17 όπου επίσης είχε ρόλο βασικού τερματοφύλακα πριν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Εκεί έπαιξε 120 παιχνίδια και τον Γενάρη του 2023 μετακόμισε στην Πολωνία όπου έως και την περασμένη σεζόν μέτρησε 36 αγώνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.