Άρης VS Χάποελ Ιερουσαλήμ-Ψάχνει μεγάλη νίκη: Ώρα έναρξης, κανάλι μετάδοσης

Βασίλης Βλαχόπουλος16 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης υποδέχεται απόψε (20:00) τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ στο Nick Galis Hall για την 4η αγωνιστική του Eurocup αναζητώντας ένα… βήμα εξόδου από τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει και η οποία οδήγησε σε δύο αποχωρήσεις.

Αναμφίβολα, αυτή του Λευτέρη Μαντζούκα προκάλεσε μεγαλύτερο κρότο, καθώς είναι τουλάχιστον ασύνηθες να ολοκληρώνεται πρόωρα η συνεργασία με Έλληνα παίκτη, πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για βασικό γρανάζι της ομάδας. Η αντίστοιχη με τον Ράλι Άλκινς δεν αλλάζει κάτι στο rotation του Γιάννη Καστρίτη, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ δεν πρόλαβε να μπει στην ομάδα, ήθελε όμως μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Επί της ουσίας, ο αποψινός αγώνας με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ βρίσκει τον Άρη σε δύσκολη θέση και σε διαδικασία αναζήτησης ενός στηρίγματος για να ξεφύγει από την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει. Τον βρίσκει επίσης σε μια περίοδο αναζήτησης παικτών για την κάλυψη αγωνιστικών αναγκών καθότι είναι απαραίτητο να προχωρήσει στην προσθήκη Έλληνα παίκτη παράλληλα της παραδοχής του Γιάννη Καστρίτη περί διατήρησης στην αγορά των ψηλών για την απόκτηση ενός ακόμη και με την προοπτική αντικατάστασης ενός εκ των Τζέιμς Μπανκς, Τζος Ρόμπερτς. Για τον αποψινό αγώνα δεν υπολογίζεται ο Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος – κατά πάσα πιθανότητα – θα μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

  • Η σημερινή αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι της Nova, στο Novasports Prime, ενώ ραδιοφωνικά θα υπάρχει ενημέρωση από το «Metropolis 95,5 των FM».

Ποιοτική ομάδα με... επένδυση σημαντική

Πέραν όμως των εσωτερικών ζητημάτων, ο Άρης έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα, η οποία σαφέστατα είναι ποιοτικότερη. Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ επένδυσε φέτος (συνολικά) ένα ποσό περί των επτά εκατομμυρίων ευρώ και ανήκει στην οικογένεια ιδιοκτητών των Ντάλας Μάβερικς.

Προχώρησε σε ηχηρές κινήσεις, όπως αυτή του Τζάρεντ Χάρπερ από τη Βαλένθια αλλά και του Όστιν Ουάιλι, του κορυφαίου ριμπάουντερ του περσινού BCL με τη φανέλα της Τόφας Μπούρσα αλλά και του Τζέρεμι Μόργκαν από τη Βιλερμπάν, όπως και του Ζουσμάν από την Άλμπα Βερολίνου.

Έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο Eurocup μετρά δύο επιβλητικές νίκες επί των Λιετκαμπέλις, Αμβούργου και την ήττα από τη Βαλένθια, η οποία είναι εξάλλου εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Τζάρεντ Χάρπερ έκανε καταπληκτικό ξεκίνημα με 23 πόντους και 4.3 ασίστ κατά μέσο όρο, το ίδιο ισχύει για τον Ζουσμάν (13.3π.), ενώ ο Ουάιλι κυριαρχεί στις ρακέτες με 9.7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.