Άρης: «Τρελό» συμβόλαιο βρίσκει στο Ιράν ο Νταμπό

Γιώργος Στράντζαλης31 Ιουλίου 2023

Οπως είχαμε προαναγγείλει σε ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, είναι θέμα χρόνου ο Αρης να βρει λύση για την αποδέσμευση του συμβολαίου του Μπράιαν Νταμπό και να απελευθερώσει ένα σημαντικό ποσό από το αγωνιστικό μπάτζετ της νέας σεζόν. 

Ο 30χρονος Γαλλοαφρικανός τα έχει βρει σε όλα με την Σεπαχάν, ομάδα από το Ιράν, και μένει να αποδεσμευτεί από τους Κιτρινόμαυρους ώστε να υπογράψει στη νέα του ομάδα. Ο Αρης είχε θέσει στο περιθώριο τον έμπειρο μέσο από την περσινή αγωνιστική περίοδο και συγκεκριμένα πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα Playoffs, λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος παραμονές του αγώνα. 

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα από το φινάλε της χρονιάς κι έπειτα τον είχε ενημερώσει ότι δεν υπολογίζεται και πως έχει το ελεύθερο να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, με την επιστροφή της αποστολής από το Ισραήλ για τα φιλικά με την Μακάμπι, όπου συμμετείχε και ο Νταμπό, ο τεχνικός διευθυντής έδωσε στον παίκτη τον χρόνο να ψάξει τον επόμενο σταθμό του. 

Τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ενδιαφέρον τόσο από την Τουρκία και την Κοτσαέλισπορ, όσο και από την Σεπαχάν του Ιράν, η οποία απ’ ότι φαίνεται πρόσφερε περισσότερα χρήματα και απέσπασε τη συναίνεση του παίκτη. 

Έτσι, η ολοκλήρωση της μεταγραφής βρίσκεται στην τελική ευθεία της και το μόνο που απομένει είναι να λύσει το συμβόλαιό του ο Νταμπό, κάτι για το οποίο, προφανώς, δεν θα δημιουργήσει θέμα ο Αρης, που θέλει να αποδεσμευθεί από έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει και ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη, με τις απολαβές του να πλησιάζουν τις 400.000 ευρώ. Η Σεπαχάν του Ιράν, πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση και έχει προπονητή τον Ζοσέ Μοράις, που πέρασε μία περίοδο και από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας matchafrique, ο Νταμπό θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ! Χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων: “Μετά από μια σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μπράιαν Ντάμπο βρήκε νέο προορισμό. Θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεπαχάν στο Ιράν. Ο παίκτης θα πάει ως ελεύθερος. Το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας δύο ετών, με αποδοχές 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, χωρίς τα μπόνους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.