Άρης: Βάζει στη λίστα (και) τον Περντρέου

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Σε αναζήτηση δεύτερου τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα, βρίσκεται ο Αρης μετά την επισημοποίηση της συμφωνία του Ατρόμητου με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος είχε μεν την έγκριση του Άκη Μάντζιου για να παραμείνει, αλλά η κωλυσιεργία των ανθρώπων του Αρη και το γεγονός κυρίως ότι δεν ήρθαν καν σε επαφή μαζί του, για να του καταθέσουν πρόταση, τον οδήγησε στην ομάδα του Περιστερίου.

Ετσι, οι Κιτρινόμαυροι για άλλη μια μεταγραφική περίοδο μπαίνουν σε διαδικασία αναζήτησης παίκτη που θα κάνει “δίδυμο” με τον Κουέστα και σύμφωνα με πληροφορίες στην λίστα από την εγχώρια αγορά μπαίνει η περίπτωση του Κλέτον Περντρέου. Πρόκειται για τον 29χρονο Αλβανό (με ελληνικό διαβατήριο) τερματοφύλακα του Μακεδονικού, με ύψος 1,91 μ., ο οποίος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε στη θέση του ως ο πολυτιμότερος του Α’ ομίλου στην Super League2. Συνολικά έκανε 20 συμμετοχές, στις 7 εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία του και ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει άποψη για τις ικανότητές του καθώς έτυχε να τον παρακολουθήσει σε αγώνα του Μακεδονικού και μένει να φανεί αν είναι μια από τις περιπτώσεις που θα προχωρήσουν. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις υπόλοιπες επιλογές και κυρίως από την τελική αξιολόγηση που θα γίνει, αφού ο Αρη χρειάζεται έναν παίκτη που θα αυξήσει τον συναγωνισμό στη θέση και παράλληλα θα μπορεί να καλύψει ανά πάσα στιγμή τον Κουέστα. Προφανώς δεν είναι η μοναδική, είναι όμως μεταξύ των ονομάτων που βρίσκονται στη λίστα με τις επιλογές από την εγχώρια αγορά οι οποίες ούτως ή άλλως είναι περιορισμένες.

Πριν από τον Μακεδονικό, ο Περντρέου έκανε μια τριετία (2020-2023) στην Κύπρο με 36 συμμετοχές στον Ακρίτα Χλώρακα, ενώ η καριέρα του χτίστηκε ουσιαστικά στην Αγγλία όπου πέρασε μια διετία από Κρίσταλ Πάλας (2015/2017) και αγωνίστηκε επίσης σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών όπως οι: Καρσάλτον, Τσάταμ, Γουόρδινγκ και Τσέλμσφορντ. Πέρασε επίσης και από την Σκωτία και φόρεσε τη φανέλα της Χιμπέρνιαν τη διετία 2013/2015 χωρίς όμως να έχει βασικό ρόλο. Όπως και να έχει ο Αρης είναι αναγκασμένος να αναζητήσει από την αρχή παίκτη για να καλύψει τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, κοιτάζοντας παράλληλα περιπτώσεις και από την ευρωπαϊκή αγορά. Μενει να φανεί πού θα καταλήξει, με τον Άκη Μάντζιο να επιθυμεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας η συγκεκριμένη ανάγκη να έχει καλυφθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.