Άρης: Τρεις έως πέντε μεταγραφές έως τις 12 Ιουνίου

Metrosport Team21 Μαΐου 2023

Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (12 Ιουνίου) και στον Αρη στοχεύουν μέχρι τότε η ομάδα να έχει κάνει τις πρώτες 3-5 μεταγραφικές της κινήσεις. 

Τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού έχουν καθοριστεί και από τη νέα εβδομάδα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, σε συνεργασία με τον Τόλη Τερζή και τον Θόδωρο Καρυπίδη, αναμένεται να βάλουν πλώρη για να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω τις κινήσεις τους, είναι δυνατόν να προχωρήσουν άμεσα και στις πρώτες συμφωνίες. 

Ασφαλώς κι αυτό το κομμάτι είναι το πιο δύσκολα, δεδομένου ότι ακόμη είναι νωρίς και δεν έχουν ολοκληρωθεί καν όλα τα Πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Ωστόσο, διερευνητικές επαφές γίνονται και θα συνεχιστούν από τον τεχνικό διευθυντή των Κιτρινόμαυρων ο οποίος σκανάρει μεγάλο μέρος της αγοράς, έτσι ώστε να ξέρει πώς θα χαράξει τις επόμενες κινήσεις του. 

Παράλληλα με τις μεταγραφικές επιλογές θα τρέξει και το πλάνο των ανανεώσεων, με τους Λούκας Ρουπ και Μάριο Σιαμπάνη να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ κουβέντες αναμένεται να γίνουν και με παίκτες που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν είναι σίγουρα στο πλάνο της επόμενης σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.