Άρης: Τους έβαλε σε mood τελικού

Γιώργος Στράντζαλης21 Μαΐου 2024

Ο Αρης δεν στέκεται παραπάνω στο Πρωτάθλημα και στην ήττα από τον ΠΑΟΚ. Βαθμολογικά άλλωστε δεν τον “πλήγωσε”, ούτε του έκοψε κάποιον στόχο. Το μόνο που έχασε ήταν ένα ντέρμπι με ενισχυμένο γόητρο και πεστρίζ λόγω της ιδιαιτερότητας ότι για τον αντίπαλο κρινόταν ένας τίτλος. Ο τίτλος για τον Αρη κρίνεται το Σάββατο, στο Πανθεσσαλικό, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στον τελικό του Κυπέλλου.

Λογικό είναι οι Κιτρινόμαυροι να έχουν γυρίσει ήδη τον διακόπτη επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον και το μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο στη μεγάλη ευκαιρία που έχουν μπροστά τους για να κατακτήσουν ένα τρόπαιο και να μείνουν στην ιστορία. Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο στα αποδυτήρια, που παρά την απογοήτευση της ήττας στην τελευταία αγωνιστική, αφού οι πάντες γνώριζαν τη σημασία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η αυτοπεποίθηση είναι (και πρέπει να είναι) ενισχυμένη ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη να διεκδικήσει το Κύπελλο μετά από 54 χρόνια.

Από το βράδυ της Κυριακής κιόλας ο Άκης Μάντζιος φρόντισε να επικεντρώσει το μυαλό των παικτών του στο ματς του Κυπέλλου, σ’ένα 90άλεπτο που διακυβεύεται τίτλος… και όχι γόητρο. Όσα έγιναν προχθές δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τους παίκτες οι οποίοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για ένα απαιτητικό παιχνίδι με την πίστη ότι θα κατακτήσουν το Κύπελλο και θα φέρουν έναν τίτλο στην ομάδα έπειτα από πολλές δεκαετίας. Ο προπονητής του Αρη εκτός από το αγωνιστικό επενδύει πολύ και στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας κι αυτό επιδιώκει μέσα από τις κουβέντες που έχει με τους ποδοσφαιριστές του. Χθες φρόντισε να τους περάσει το μήνυμα της επόμενης μέρας και να… γυρίσει τον διακόπτη, επαναλαμβάνοντας την τεράστια πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Τους ζήτησε να αφοσιωθούν στον αγώνα Κυπέλλου και υποστήριξε ότι είναι στις δυνατότητές τους η κατάκτησή του προς μετουσίωση και της όλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει από το ξεκίνημα της χρονιάς. Όσον αφορά στην προετοιμασία, το χθεσινό πρόγραμμα έγινε σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ), ενώ σήμερα η προπόνηση θα γίνει το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.