Άρης: Τώρα σκέφτεται περισσότερο την παραμονή του Μορόν

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Ο Άρης αρνήθηκε πρόταση για τον Λορέν Μορόν από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Άρης, επομένως προχωρά στην κίνηση να του προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, για να τον κρατήσει στα «κιτρινόμαυρα».

Όσο βαδίζουμε στη λήξη των μεταγραφών, τόσο η ΠΑΕ επεξεργάζεται περισσότερο το σενάριο να μείνει στο Χαριλάου ο Ισπανός φορ παρά να πωληθεί.

Επί της ουσίας, οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις επαφές για νέο συμβόλαιο, όπως εκείνες ξεκίνησαν επιδερμικά προ λίγων εβδομάδων.

Κατά κάποιες πληροφορίες, η πρόταση αφορά για συμβόλαιο 2+1 χρόνων με περισσότερα χρήματα, και η οποία ξεκινά από το ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Η πλευρά του Μορόν δεν βιάζεται να απαντήσει δεδομένου ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για φέτος και, εφόσον δεν προκύψει κάτι άλλο, τότε θα τη σκεφτεί σοβαρά, δεδομένου ότι η πρόταση της ΠΑΕ είναι καλή και δείγμα του πόσο υπολογίζει στον Μορόν.

Ο Ισπανός στα δύο ματς πρωταθλήματος ήταν σχεδόν... άφαντος, διότι είχε το μυαλό του περισσότερο τη μεταγραφή, αλλά από τη στιγμή που οι προτάσεις είναι ελάχιστες, τότε θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να υπογράψει νέα δέσμευση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.