Άρης: Τον «καίει» η επιστροφή Κουέστα - Ποιοι παραμένουν εκτός ενόψει Ατρόμητου

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα παραμένει πριν το πρώτο σφύριγμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Άρη να ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ατρόμητο, ξεκινώντας από σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση απέναντι στους Περιστεριώτες (18/08).

Ο Άκης Μάντζιος αρχίζει αναμένει... διακαώς την επιστροφή του Χουλιάν Κουέστα στις προπονήσεις, μετά τις ενοχλήσεις που είχε τον ώμο του. Ο  «κιτρινόμαυρος» αρχηγός έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και όλα δείχνουν πως θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς της Super League 1.

Από την άλλη, στο χορτάρι αναμένεται να επιστρέψει άμεσα και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μετά το πρόβλημα στον αστράγαλό του, το οποίο τον κράτησε εκτός για κάτι παραπάνω από τρεις εβδομάδες. Ο Τσέχος φυσικά δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας, όπως και ο Ζουλ, με στόχο πλέον να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Τέλος, ο Πιόνε Σίστο θα αποτελέσει το μοναδικό όνομα στο ιατρικό δελτίο, αφού ο νεοαφιχθέντας Δανός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στη γάμπα και έτσι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.