Άρης: Το τελευταίο ταξίδι μιας τρομερής χρονιάς

Βασίλης Βλαχόπουλος06 Ιουνίου 2024

Απόψε (6/6, 21:15, ΕΡΤ3) ο Άρης θα πρέπει να διαχειριστεί κάθε λογής συναίσθημα καθώς η παρουσία του στον μικρό τελικό απέναντι στο Περιστέρι προφανέστατα στοιχειοθετεί την απόλυτη δικαίωση μιας προσπάθειας και το τελευταίο ταξίδι μιας όμορφης παρέας είναι αδύνατο να μην προκαλέσει τη συγκίνηση παικτών και τεχνικού επιτελείου οι οποίοι συνυπάρχουν από τον περασμένο Φλεβάρη.

Η αλήθεια είναι ότι πέραν μερικών χιλιάδων ευρώ που προσφέρεται ως bonus στην ομάδα η οποία θα κατακτήσει την 3η θέση στην Basket League το αποψινό παιχνίδι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» είναι περισσότερο ζήτημα γοήτρου. Το κακό για τους «κίτρινους» είναι ότι θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσουν με αρνητικές προϋποθέσεις καθώς τόσο ο Ρόνι Χάρελ όσο και ο Ισμαελ Σανόγκο δεν έχουν πολλές πιθανότητες συμμετοχής.

Το παραδέχθηκε εξάλλου και ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι… «δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους αλλά πιέζουν αφάνταστα τους εαυτούς τους γιατί θέλουν να παίξουν στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».

Αυτή η παραδοχή αναδεικνύει και τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας αλλά και τον λόγο της πραγματοποίησης μιας χρονιάς η οποία ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη εκτίμηση. Στο… τελευταίο ταξίδι άπαντες ήθελαν να είναι παρόντος και η απόφαση του Γιάννη Καστρίτη να συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Γιώργο Φίλλιο έδειξε πως δεν ήθελε να στερήσει από κανέναν μια τελευταία εμπειρία.

Ξέρει εξάλλου ότι η αποψινή «συνάντηση» θα είναι και η τελευταία καθώς η πλειοψηφία των ξένων θα αποχωρήσουν γι’ άλλες πολιτείες αφού είναι αδύνατο να καλυφθεί η οικονομική υπεραξία που απέκτησαν.

Αγωνιστικά, οι «κίτρινοι» ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Η χρονιά άρχισε προβληματικά για το Περιστέρι αλλά εξελίχθηκε εξαιρετικά με την παρουσία του στο Final Four του BCL. «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, σε μια έδρα ενός αντιπάλου που φέτος έδειξε μια σταθερότητα καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, κάνοντας πολύ καλές νίκες στην Ελλάδα και φτάνοντας μέχρι το φάιναλ φορ του Basketball Champions League. Πρέπει για μια ακόμη, τελευταία, φορά να δείξουμε ότι θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο γήπεδο τους. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί απ’ αυτό το τελευταίο παιχνίδι», σημείωσε ο Σωτήρης Καραποστόλου, συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.