Άρης: Το «συν» με τον Μορόν

Γιώργος Στράντζαλης29 Ιουλίου 2023

Μόλις ο Λορέν Μορόν “μάθει” την ομάδα και ενσωματωθεί ουσιαστικά στο σύνολο, είναι φανερό ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο επιθετικό κομμάτι και να κάνει τη διαφορά.

Αυτή η διαπίστωση πηγάζει μόλις μετά το πρώτο του μισάωρο με τη φανέλα του Αρη, καθώς όταν ο Ισπανός μπήκε στο παιχνίδι με την Αραράτ ο Αρης απέκτησε τουλάχιστον σημείο αναφοράς στην επίθεσή του με την ζωηράδα του. Γιατί ποιότητα και ποδοσφαιρική προσωπικότητα ξέραμε ότι διαθέτει από τα τόσα χρόνια παρουσίας του στην La Liga.

Ο 29χρονος φορ έδειξε καλά στοιχεία, όπως η ταχύτητα, οι καλές κινήσεις που έχει στο χώρο ευθύνης του και οι πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του. Ακόμη και οι αλληλοκαλύψεις που έδωσε σε κάποιες φάσεις, δείχνουν την ποιότητα και την αντίληψη του.

Στη λογική ότι ήταν μόλις η πρώτη του παρουσία και με μόλις τρεις “γεμάτες” προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ο Μορόν ήταν ζωηρός λειτουργώντας υπέρ του συνόλου, με το οποίο μάλιστα ακόμη βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής όντας η τελευταία χρονικά μεταγραφή της ομάδας. Με την παρουσία του από το 60’ και μετά, ο Ισπανός ξεκάθαρα έθεσε προτεραιότητα για να πάρει φανέλα βασικού στο αγώνα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.