Άρης: Το πάει μέχρι τέλους ο Καρυπίδης για Μενσά

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι διατεθειμένος να περιμένει ο Θοδωρής Καρυπίδης, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο για την υπόθεση του Μπερνάρ Μενσά. Και αυτό γιατί σε λίγες μέρες θα αποσαφηνιστεί αν ο παίκτης μπορέσει να μείνει ελεύθερος από την μέχρι πρότινος ομάδα του, μετά τον υποβιβασμό της.

Ως γνωστόν, πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, αφού μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στη 2η κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, ο Μενσά πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τη Saudi Pro League που χρηματοδοτεί την πλειοψηφία των ομάδων, ώστε να έρθει στον Άρη. 

Ποδοσφαιριστής που αποτελεί μεγάλη «αδυναμία» του ίδιου του προέδρου των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος χειρίζεται προσωπικά το θέμα, ποντάροντας στην προσωπική σχέση που έχει… χτίσει με τον παίκτη.

Στην παρούσα φάση, ο Γκανέζος φαίνεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και όχι να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όπως του έχει προταθεί από τον ατζέντη του.

Ο παίκτης έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον Άρη που έχει την πρόθεση όμως να τον περιμένει ως τις αρχές της άλλης εβδομάδας αφού η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξέρουν αν μπορεί να γίνει αυτή η μεγάλη μεταγραφή ή θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.