Άρης: Το εναλλακτικό σχέδιο με Πάρντο

Γιώργος Στράντζαλης03 Δεκεμβρίου 2023

Η επιλογή της τριάδας στον άξονα, λόγω της απουσίας του Βερστράτε από το αυριανό παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο την ΑΕΚ (4/12 21:00, Live Metropolis 95.5 και Metrosport.gr), στην OPAP Arena, έφερε στο προσκήνιο δύο ποδοσφαιριστές.  

Ο Νέβεν Τζούρασεκ και ο Ρούμπεν Πάρντο ήταν στις βασικές δοκιμές που έκανε ο Άκης Μάντζιος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με τον Κροάτη να έχει αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ισπανού. Κυρίως λόγο της ταχύτητας που έχει και σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και ρυθμού, όπως αναμένεται το αυριανό, είναι στοιχείο που θα παίξει το ρόλο του. 

Στο χρόνο που πήρε ο Τζούρασεκ στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της θέσης και του ρόλου που πήρε στον άξονα κι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να προβληματίζει τον προπονητή του Αρη για την επιλογή του ενόψει ΑΕΚ, αυτό είναι μόνο η έλλειψη αγώνων του Κροάτη στο αρχικό σχήμα. 

Σε επτά συμμετοχές με την Κιτρινόμαυρη φανέλα στο Πρωτάθλημα ο Τζούρασεκ έχει μόλις δύο παρουσίες στη βασική 11άδα, εκ των οποίων η μία στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στη Λαμία. Ο Πάρντο επί Άκη Μάντζιου πήρε περισσότερο “καθαρό” αγωνιστικό χρόνο και βρέθηκε τρεις φορές στο αρχικό σχήμα, ωστόσο ο Ισπανός παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και δεν έχει τόση ταχύτητα στις κινήσεις του. 

Είναι ωστόσο μια εναλλακτική επιλογή στο πλάνο του Μάντζιου για την “OPAP Arena”, είτε παίξει με τριάδα στον άξονα είτε αν χρειαστεί να το αλλάξει στη διάρκεια του ντέρμπι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και πίσω από τον φορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.