Άρης: Το (διαφορετικό) καλοκαίρι του Φραν Βέλεθ

Γιώργος Στράντζαλης04 Ιουνίου 2024

Με δύο σοβαρούς τραυματισμούς, που τον άφησαν για μεγάλο διάστημα στα πιτς, η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν για τον Φραν Βέλεθ ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους μεγάλους άτυχους. Το φετινό καλοκαίρι όμως μπορεί να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση του restart για τον Ισπανό και εξηγούμε γιατί είναι διαφορετικό.

Ο Ισπανός επέστρεψε στον Άρη μετά από δική του επιθυμία και σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα ήθελε ενίσχυση στα μετόπισθεν, αλλά αγωνιστικά δεν πέτυχε αυτό που περίμενε καμία από τις δύο πλευρές. Πρώτα η θλάση που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο και μετά το σοβαρό πρόβλημα στον αυχένα, τον κράτησαν πολύ πίσω. 

Αρχικά έμεινε εκτός τρεις μήνες, επέστρεψε σταδιακά μέσα στον Ιανουάριο και είχε κομβικό ρόλο στην πρόκριση του Άρη στον τελικό Κυπέλλου, καθώς το δικό του γκολ στο Αγρίνιο ήταν τελικό εκείνο που έδωσε το εισιτήριο. Εκεί που έδειχνε όμως ότι παίρνει τα πάνω του, με τον Άκη Μάντζιο να του δείχνει εμπιστοσύνη και να του δίνει μάλιστα νέο ρόλο στην ομάδα (ως 6άρι) ήρθε ο τραυματισμός στον αυχένα που τον κράτησε εκτός… μέχρι τέλους.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Βέλεθ έχει συμβόλαιο και υπολογίζεται στο πλάνο της “επόμενης μέρας”, που σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι στο πρώτο ραντεβού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Σε αντίθεση με πέρυσι, τώρα θα έχει την ευκαιρία να κάνει κανονική (γεμάτη) προετοιμασία και να βάλει τις βάσεις για μία διαφορετική χρονιά στην οποία θα έχει πιο ενεργό ρόλο. Αυτό βέβαια είναι στο χέρι του και μένει να φανεί αν αξιοποιήσει την ευκαιρία για να ξεκινήσει με την ομάδα από νέα αφετηρία.

*Ούτε χθες παρουσιάστηκε εξέλιξη στην επέκταση συμβολαίου με τον Χουλιάν Κούεστα και μένει να φανεί αν ο παίκτης υπογράψει σήμερα την ανανέωση 3ετίας ή θα πάρει κι άλλες μέρες παράταση. Στην Αλκμήνης πάντως επιμένουν να κάνουν λόγο για τυπική διαδικασία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.