Άρης: Το δεξί του Κουάισον γράφει... μέσα

Μάνος Χατζάκης18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ρόμπιν Κουάισον συμφώνησε με τον Άρη στην περίοδο των ελεύθερων, αλλά το γεγονός αυτό δεν μειώνει το βιογραφικό και τις ικανότητες του Σουηδού με ρίζες από την Γκάνα. Αντιθέτως, τα όσα έχει κάνει στο παρελθόν ο Κουάισον, δικαιολογημένα δημιουργούν προσδοκίες, αρκεί να μην... ξεφύγουν. Και μεταξύ των όσων έχει κάνει είναι γκολ, ειδικά με σουτ εκτός περιοχής. Στοιχείο που είναι και το φόρτε του.

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Στεργιάδης, τα είπε... καλά στον αέρα του Metropolis 95,5 για τον Σουηδό πολυθεσίτη επιθετικό, ο οποίος έχει διαφορετικούς τρόπους να σκοράρει, αν και... χαζεύοντας ορισμένα βιντεάκια, εύκολα φαίνεται ότι έχει προτίμηση στο σουτ εκτός περιοχής.

Από το πουθενά σηκώνει το κεφάλι και εκτελεί άμεσα κι αυτό με το που βρει ελάχιστα ελεύθερα μέτρα.

Και αντίπαλο να έχει μπροστά του, όμως, μπορεί τον οδηγήσει... αλλού και ο ίδιος να βρεθεί σε θέση βολής κι ας είναι αρκετά μέτρα μακριά από το οπτικό πεδίο του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Κουάισον είναι καλός χειριστής της μπάλας, το' χει πολύ άνετα στο ένας εναντίον ενός και ακόμη πιο άνετα το έχει με το δεξί σουτ από όποια απόσταση κι αν θελήσει. Λες και ο Σουηδός επιθετικός προτιμά να σουτάρει εξ αποστάσεως παρά να... πατήσει περιοχή. Όχι ότι δεν πατάει, βέβαια, μην το αδικούμε.

Απλώς, η προτίμησή του είναι φανερή.

Το δεξί είναι το δυνατό του καλό του πόδι, αποφεύγοντας να κάνει προσπάθειες με το αριστερό.

Ο Κουάισον θα κάνει ό,τι μπορεί, για να φέρει την μπάλα στο δεξί του πόδι, ξέροντας τι θα προκαλέσει στον αντίπαλο. Το έκανε δεκάδες φορές στην καριέρα του, παίζοντας στη Σουηδία (κυρίως με ΑΙΚ Στοκχόλμης), στην Ιταλία (Παλέρμο), αλλά και στη Σαουδική Αραβία με τη Αλ Ετιφάκ.

Και στον ρυθμό του «σουτάρετε, ρε» είναι ικανός να συμπαρασύρει κι άλλους παίκτες του Άρη, οι οποίοι έδειξαν ανάλογα δείγματα, αλλά μόνο στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Δείτε ένα βίντεο με ορισμένα από τα καλύτερα γκολ του Κουάισον:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.