Άρης: Το αβέβαιο μέλλον του Ματαρίτα και οι ματιές στο Ισραήλ

Μάνος Χατζάκης31 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα είναι από τις μεγάλες απογοητεύσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2023 για τον Άρη. Ο Κοσταρικανός ήρθε, επί ημερών, Ρόμπερτ Παλικούτσα, αλλά οι λιγοστές του εμφανίσεις του, στο ξεκίνημα, τον έφεραν στο περιθώριο.

Από τη μέρα που ανέλαβε ο Άκης Μάντζιος, το περιθώριο έγινε ακόμη εντονότερο και πλέον μεταξύ των δύο δεν υπάρχει κοινό έδαφος, που να αφήνει περιθώρια για κάποια αλλαγή.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει καταστήσει σαφές ότι δεν τον υπολογίζει, ενώ και ο Ματαρίτα δεν δείχνει ότι σκοπεύει να αλλάξει στάση, μήπως και κερδίσει μέρος της εμπιστοσύνης του Μάντζιου.

Η πιο ορθή επιλογή είναι οι συζητήσεις για λύση του 3ετούς (!) συμβολαίου στον Λατίνο αριστερό μπακ, κάτι που αναμένεται να εξελιχθεί στο προσεχές διάστημα, καθώς ήδη η πλευρά του παίκτη έχει αρχίσει τις διεργασίες, κάνοντας άνοιγμα στην αγορά.

Μεταξύ των επιλογών, που εξετάζονται, είναι και το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Ο Ματαρίτα δεν είναι αρνητικός να φύγει για την... εμπόλεμη ζώνη στη Μέση Ανατολή, προκειμένου να πάρει ευκαιρίες και να δείξει ό,τι δεν μπόρεσε (ή δεν ήθελε) να δείξει στον Άρη.

Το καλύτερο σενάριο και για τους Θεσσαλονικείς είναι η λύση συμβολαίου, ώστε να απελευθερωθεί θέση και να έρθεις κάποιος καλύτερος και με περισσότερη όρεξη να παίξει μπάλα και να διακριθεί μέσω της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.