Άρης: Τιμήθηκε ο Κουέστα-Η ξεχωριστή βραδιά που ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν

Γιώργος Στράντζαλης12 Οκτωβρίου 2024

Μνήμες, διακρίσεις, ιστορία, παρόν, μέλλον, ιστορίες και γεγονότα που σημάδεψαν τους πρωταγωνιστές και τον Σύλλογο χθες το απογεύμα στο καφέ «ΝΑΟΣ» του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΑΣ και ο Τομέας Ιστορίας του Αρη με τον Βασίλη Δερμεντζόγλου και την "ομάδα" του.

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής εκδήλωσης τιμήθηκαν οι Βασιλης Ψήφιδης, Χουλιάν Κουέστα, Γιώργος Κολτσιδας και ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Ίντος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την όμορφη βραδιά στο Κλεάνθης Βικελίδης πολλές από τις παλιές δόξες του ποδοσφαιρικού Άρη, ενώ λόγω υποχρεώσεων απουσίαζε ο Ντίνος Κούης.


Ο αρχηγός της τωρινής ποδοσφαιρικής ομάδας του Αρη, ο Χουλιάν Κουέστα, ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα καθώς ο Ισπανός ήδη έχει γράψει τη δική του ιστορία όντας ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής των Κιτρινόμαυρων και παρέλαβε την τιμητική του πλακέτα από τον τερματοφύλακα-θρύλο του Συλλόγου, Νίκο Χρηστίδη.

Ο ιδρυτής του Τομέα της Ιστορίας του Αρη και παρουσιαστής της χθεσινής εκδήλωσης αναφέρθηκε στο σκοπό και στην ιδέα της γέννησης αυτού του φορέα, που έχει ως στόχο την καταγραφή της ιστορίας του Συλλόγου, αλλά και στα δύο υπέροχα συλλεκτικά ημερολόγια για το 2025. 


Τα θέματα είναι βασισμένα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και της καλαθόσφαιρας, σε συνεργασία με τον σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών και με το Μουσείο Μπάσκετ του Αρη. Στη χθεσινή εκδήλωση στο Κλεάνθης Βικελίδης έγινε η παρουσίαση του ημερολογίου που αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο οποίο περιλαμβάνονται ιστορικά στοιχεία τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Μια ακόμη ιδιαιτερότητα του ημερολογίου είναι οτι απεικονιζει σπουδαία αυτόγραφα από τους παίκτες του Αρη, όπως για παράδειγμα του Κλεάνθη Βικελίδη, του σπουδαιότερου ποδοσφαιριστή που πέρασε από Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.