Άρης: Τι ισχύει με τον Τολιόπουλο και η βελτιωμένη πρόταση

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο του φετινού Αρη και αναμφίβολα το επιθετικό «όπλο» των «κίτρινων» στην αγωνιστική σεζόν. Ο λόγος για τον Βασίλη Τολιόπουλο, τον 28χρονο γκαρντ του Αρη που αποτελεί μετά και τη φετινή εξαιρετική του χρονιά «μήλον της έριδος».

Το παρατεταμένο standing ovation και η αποθέωση που γνώρισε κατά την απόσυρσή του στον πάγκο «έδειξαν» πόσο πολύ τον θέλει και την επόμενη σεζόν ο οργανισμός του Αρη. Η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του ωστόσο μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Παρότι οι «κίτρινοι» κατέθεσαν μία υψηλότατη-για τα οικονομικά δεδομένα τους- πρόταση ύψους 400.000 ευρώ για συμβόλαιο τριών ετών στον Τολιόπουλο, δεν έλαβαν άμεσα θετική ή αρνητική πρόταση. Χρήματα τετραπλάσια και πενταπλάσια από αυτά που λάμβανε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο παίκτης απάντησε ότι θα απαντήσει στο τέλος της χρονιάς (απομένει ακόμη ένα παιχνίδι με το Περιστέρι) και αφού πρωτίστως εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα δεχθεί.

Αυτό περιμένουν και στην ΚΑΕ Αρης, καθώς ο προγραμματισμός της νέας σεζόν πρέπει να ξεκινήσει νωρίς και άπαντες θέλουν στα πλάνα να βρίσκεται ο 28χρονος παίκτης.

Για ακόμη μία φορά πάντως ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής εισέπραξε την αγάπη του κόσμου και κυρίως των μικρών παιδιών έξω από το Παλέ.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά, ο Τολιόπουλος έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, με τον ίδιο να μην κρύβει την  χαρά του από τις εκδηλώσεις αγάπης και υποστήριξης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.