Άρης: Δεν προλαβαίνει την εξάδα - Έτσι θα αποφύγει τον Ολυμπιακό

Metrosport Team03 Απριλίου 2023

Με τον Άρη να ηττάται στη Ρόδο από τον Κολοσσό, οι Ροδίτες βρέθηκαν σε θέση ισχύος για την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν τις ελπίδες τους για την εξάδα. Έτσι στοχεύουν πια μόνο στην 7η θέση προκειμένου να αποφύγουν τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη που φιλοξενεί στην τελευταία αγωνιστική, τον Προμηθέα, καλείται να τον κερδίσει εάν θέλει να αποφύγει τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο των playoffs. Αυτό από μόνο του δεν είναι όμως αρκετό δεδομένου ότι μειονεκτεί στην πιθανή ισοβαθμία με τον Κολοσσό.

Για να αποφύγουν οι κιτρινόμαυροι την όγδοη θέση, δεν καλούνται μόνο να κερδίσουν το δικό τους παιχνίδι αλλά και να ηττηθούν και στις δύο αναμετρήσεις τους (έχουν ένα ματς λιγότερο) οι Ροδίτες με τον Παναθηναϊκό, στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι και στην τελευταία αγωνιστική από το Λαύριο.

Σε περίπτωση νίκης σε ένα εκ των δύο παιχνιδιών του, ο Κολοσσός «κλειδώνει» την έβδομη θέση, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Άρη, στέλνοντας τον στην όγδοη θέση που τον θέτει αντιμέτωπο με τον πρώτο Ολυμπιακό. 

Η βαθμολογία της πρώτης οχτάδας

1. Ολυμπιακός 42 (21-0)
2. Παναθηναϊκός 35 (15-5)
3. Περιστέρι 34 (13-8)
4. ΠΑΟΚ 33 (12-9)
5. Προμηθέας 33 (12-9)
6. ΑΕΚ 33 (12-9)
7. Άρης 31 (10-11)
8. Kολοσσός Ρόδου 30 (10-10)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.