Άρης: Θέλει να φέρει την πρεμιέρα στα μέτρα του

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024

Με συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά και στόχευση κατεβαίνει σήμερα το βράδυ (20:30, Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) ο Άρης στο Περιστέρι, για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα της Super League. Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία κόπηκαν τιμωρημένοι και τραυματίες.

Ο Άρης αντιμετωπίζει μία από τις φιλόδοξες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία έχει πολλά νέα πρόσωπα, προπονητή και βλέπει με διαφορετικό μάτι τη σεζόν.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν στην πρεμιέρα με νίκη, για να πάρουν την ουσία των βαθμών και να σβήσουν τις μέτριες εντυπώσεις, που άφησαν στα φιλικά με Ελμπασάνι και Λαμία.

Απόντες από τον αγώνα θα είναι οι Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Ζαν Ζουλ, λόγω τιμωρίας από τον τελικό του Πανθεσσαλικού και ο τραυματίας Σίστο, ο οποίος δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Στο Περιστέρι ο Άρης δεν θα είναι... μόνος, καθώς θα έχει τη συμπαράσταση 400 φίλων του, οι οποίοι πήραν το «πράσινο» φως, για να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να κάνουν, κι εκείνοι, τη δική τους πρεμιέρα στις εξέδρες των γηπέδων της Super League 1.

Τι δήλωσε ο Μάντζιος

Από την πλευρά του, μιλώντας στη Nova για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Άκης Μάντζιος ανέφερε τα εξής:

Για την κατάσταση της ομάδας: “Δουλέψαμε με το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας της περασμένης περιόδου στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Κάναμε καλή και σοβαρή δουλειά, χωρίς κάποιους τραυματισμούς. Ετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς ο βαθμός ετοιμότητας των νέων παικτών να είναι ίδιος με αυτούς που έλαβαν μέρος στην προετοιμασία. Ξέχωρα από αυτό, πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο για να ανταπεξέλθουμε στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος”.

Για τις επτά μεταγραφές και την πολύ σημαντική επιστροφή του Φαμπιάνο στο ρόστερ κι αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος: “Κάθε κίνηση που γίνεται για την ενίσχυση της ομάδας, βάσει του πλάνου που είχαμε κάνει εξ αρχής, μάς ικανοποιεί. Θέλουμε χρόνο, όμως, να εντάξουμε τους καινούργιους παίκτες στην ομάδα. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε ήδη, για να εντάξουμε τους καινούριους παίκτες και να μας βοηθούν περισσότερο με την πάροδο των ημερών”.

Για το αν έχουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας κάποιοι εξ αυτών των νεοφερμένων ή και όλοι ακόμη: “Κάποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάποιοι άλλοι θέλουν περισσότερο χρόνο. Πιστεύω, όμως, ότι είναι ένα γκρουπ παικτών, που έχουν αρκετά καλή ποιότητα. Πρέπει να παντρέψουμε την ομοιογένεια της ομάδας και το δικό τους βαθμό ετοιμότητας”.

Για το αν έχει καλυφθεί το πλάνο των μεταγραφών ή υπάρχουν ακόμη κάποια κενά: “Σίγουρα θα κάνουμε και κάποιες άλλες κινήσεις, για να είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, το μυαλό μας είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος και να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι”.

Για το νούμερο ένα αντίπαλο του νέου πρωταθλήματος για τον Άρη, που είναι ο Ατρόμητος,: “Ο Ατρόμητος διαχρονικά είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Έχει αποκτήσει πολλούς καινούργιους παίκτες, ενώ διαθέτει και πολλούς ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και έχουν εμπειρία. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Πρωτίστως, όμως, πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας την ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό”.

Για τις παγίδες που κρύβουν οι πρεμιέρες: “Συμφωνώ! Ποτέ δεν γνωρίζεις πώς θα παρουσιαστείς. Συν τω χρόνω γίνεσαι καλύτερος, αναλόγως το ρυθμό και την ομοιογένεια που έχεις. Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες και απρόβλεπτες. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά για εμάς!”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.