Άρης: Θέλει να χτίσει σερί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2023

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλενάθης Βικελίδης (29/10, 20:30,  Live Metropolis 95.5 και Metrosport.gr) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, με τους "κιτρινόμαυρους" να ψάχνουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη αλλά για διαφορετικό λόγο. Ο Άρης αναζητά για πρώτη φορά στη σεζόν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, ώστε να παραμείνει κοντά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό παιχνίδι δεν έχει στη διάθεσή του Βέλεθ, Δεληζήση, Σαβέριο και  Ζουλ, οι οποίοι είναι τραυματίες, όπως και στον Μάνου Γκαρθία, οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και μπαίνει στο τελικό στάδιο για να επιστρέψει από το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Θανάσης Στάικος από πλευράς του έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζει στους Γκάρο, Μπιλμπάο, Μπεγκάλα, Αλ. Λώλης, Ν. Λώλης, Μίνα, Τσίρης, Ναούμης, Κύρκος και Βρακάς. 

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φατόρε, Φαμπιάνο, Φεράρι, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοβ Μορόν, Ζαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Μπορταγκαράι, Κιάκο, Τσαούση, Σόρια, Λιάσο, Καραχάλιο, Ριένστρα, Λέο, Τζίνο, Τζίμας, Πανάγου, Μπάλαν, Παμλίδη, Ροσέρο, Κόντε, Έφορντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.