Άρης: Τελικές αποφάσεις για την 11άδα στη Λαμία

Γιώργος Στράντζαλης13 Μαΐου 2024

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Τετάρτης στην έδρα της Λαμίας και στη χθεσινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης φανερώθηκαν μερικές από τις σκέψεις του Άκη Μάντζιου σε ό,τι αφορά τις επιλογές του στην αρχική 11άδα.

Σε αυτό το παιχνίδι είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο τιμωρημένους, Γιακούμπ Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ καθώς επίσης και στον Φραν Βέλεθ ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αυχένα και δεν είναι σε θέση να δηλώσει παρών στα πλάνα του προπονητή. Απόντος του Ισπανού, ο Λίντσεϊ Ρόουζ είναι η μοναδική επιλογή στην άμυνα κι αυτός που θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Φαμπιάνο, ενώ ο Βερστράτε θα καλύψει το κενό του Ζουλ.

Αλλαγές ωστόσο αναμένεται να προκύψουν και σε άλλες θέσεις στο πλαίσιο της διαχείρισης του ρόστερ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs κι ενόψει του τελικού της 25ης Μαϊου, όπου ο Μάντζιος ποντάρει πολύ στην αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του και κυρίως των κομβικών παικτών που θα χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα στο Πανθεσσαλικό. Στη Λαμία για παράδειγμα υπάρχει πιθανότητα να πάρουν συμμετοχή ακόμη παίκτες οι οποίοι εχουν περιορισμένο χρόνο τον τελευταίο μήνα, όπως είναι οι Κάρλσον, Πάρντο και Τζούρασεκ. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στη σημερινή προπόνηση, η οποία ουσιαστικά θα είναι και η τελευταία δυνατή πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Λαμία.

Στη χθεσινή, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι Κιτρινόμαυροι δούλεψαν αρκετά πάνω σε κομμάτια τακτικής. “Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις συναρμογής και rondo game και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τακτικής. Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο (σσ σήμερα) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι στη Λαμία (15/05, 18:00)”, αναφέρει το ενημερωτικό της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.