Άρης: «Τελειώνει» και τυπικά του Ρόουζ

Βασίλης Βλαχόπουλος29 Δεκεμβρίου 2023

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σήμερα θα ολοκληρωθεί και τυπικά το deal επιστροφής του Λίντσεϊ Ρόουζ στον Αρη καθώς όπως παραδέχθηκε εξάλλου και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, απομένει να υπογραφούν τα χαρτιά αποδέσμευσής του από τη Λέγκια Βαρσοβίας. 

Ενδεχομένως μέσα στις εκκρεμότητες που υφίστανται να είναι και πιθανή οικονομική συμφωνία μεταξύ του 32χρονου στόπερ με την πολωνική ομάδα. Πάντως, για το τυπικό της υπόθεσης, χθες ο Λίντσεϊ Ρόουζ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας καθώς σήμερα το πρωί περιμένει να ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τον Αρη και το συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών. Αυτό εξάλλου περιμένει και ο Ακης Μάντζιος για να τον δει στην προπόνηση και να διαπιστώσει δια ζώσης την αγωνιστική κατάστασή του.

Κι έτσι, μετά την ενισχυτική ενέργεια στο κέντρο της άμυνας, αναμένεται να γίνει κι αυτή στο αριστερό άκρο όπου και πάλι οι «κίτρινοι» φέρονται να είναι καλά σε περίπτωση έμπειρου παίκτη ο οποίος θα μοιράζεται τον χρόνο συμμετοχής και τους αγώνες με τον Φράνκο Φεράρι. Πρόκειται για μια μεταγραφική υπόθεση η οποία επίσης είναι σε καθεστώς προτεραιότητας καθώς η επιλογή της χρησιμοποίησης του Μάρτιν Μοντόγια στο αριστερό άκρο ήταν αναγκαστική και ωφέλησε μόνο στην αμυντική διαχείριση των φάσεων δίχως κέρδη στον δημιουργικό τομέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.