Άρης: Τα μπρος... πίσω με Φαμπιάνο

Μάνος Χατζάκης14 Ιουλίου 2024

Το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου του Άρη με τον Φαμπιάνο Λέισμαν φαινομενικά έχει σβήσει από τον χάρτη, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν κάνει κάποια άλλη κίνηση, πέρα των όσων έχουν ήδη γίνει.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν έχει δώσει απάντηση στην -τελευταία χρονιά- πρόταση της ΠΑΕ, τη στιγμή που ενισχύονταν οι φήμες για συμφωνία με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, Αλ Καλίτζ, στη Σαουδική Αραβία.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, οι «κιτρινόμαυροι» ασχολήθηκαν με άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο.

Από την άλλη, ο Φαμπιάνο βρίσκεται -ξανά- τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη, όχι για να συνομιλήσει με τον Άρη, αλλά για προσωπικούς του λόγους.

Από τα δεδομένα, όλων των προηγούμενων εβδομάδων, προκύπτει πως ο ελεύθερος, πλέον, Φαμπιάνο δεν έχει βρει ούτε τα χρήματα που θέλει, ούτε το πρωτάθλημα που θα ήθελε να παίξει.

Όσο περνά ο καιρός, βέβαια, καμία προοπτική δεν μπορεί να αποκλειστεί και για τις δύο πλευρές, καθώς το κεφάλαιο και για τους Θεσσαλονικείς και για τον ποδοσφαιριστή ίσως και να μην έχει κλείσει οριστικά.

Από τη στιγμή που ούτε η ομάδα, ούτε ο παίκτης βρίσκουν αυτό που θέλουν, κανένα σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.