Άρης: Τα διλήμματα για τον Παναθηναϊκό, έχουν ξεκάθαρα φαβορί

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Παραμονή ενός ακόμη μεγάλου ντέρμπι για τον Άρη, μέσα από το οποίο περνάει και η παραμονή του στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ μπορεί να αποδειχτεί και «σταυροδρόμι» για την τελική τετράδα. Ο Άκης Μάντζιος ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (27/10, 18:00) χωρίς προβλήματα πια, αλλά με κάποια ερωτηματικά.

Το βασικότερο είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Ο Φαμπιάνο μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα, έχοντας χάσει όμως όλες τις προηγούμενες προπονήσεις της εβδομάδας. Είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή, όχι όμως απαραίτητα και στο αρχικό σχήμα αφού μοιάζει πιο λογικό να πάρει φανέλα βασικού ο Φραν Βέλεθ.

Ένα ακόμη ερωτηματικό αφορά στην αριστερή πλευρά της άμυνας, όπου ο Φρίντεκ φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Χουάνκαρ. Μπροστά υπάρχει το δίλημμα Σίστο ή Σουλεϊμάνοφ, όμως η παρουσία του Ρώσου στο παιχνίδι με την Athens Kallithea έδειξε ότι δεν είναι ακόμη σε πλήρη φόρμα, οπότε ο Δανός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αφού την προηγούμενη Κυριακή μπήκε στο παιχνίδι από τον πάγκο.

Η εικόνα βέβαια θα γίνει πιο καθαρή μέσα από τη σημερινή, τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.