Άρης: Στροφή στο ντέρμπι της Τούμπας μετά την πρόκριση

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Στο ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του από σήμερα ο Άρης. Οι «κίτρινοι» δίχως να εντυπωσιάσουν, έκαναν «αυτό που έπρεπε» και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον αξιόμαχο Εθνικό μέσα από rotation που φανέρωνε παράλληλα τη βασική τους σκέψη.

Το Κύπελλο σαφώς και είναι θεσμός που ο Άρης έχει στόχους υψηλούς. Μέσα από τις αλλαγές στις οποίες προέβη ο Άκης Μάντζιος στο πλαίσιο του αναμενόμενο rotation, επιχείρησε να μη φθίνει της ποιότητας της ομάδας και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κερδίζοντας με 1-0 τον Εθνικό, ο Άρης μπορεί να μην είχε καλή απόδοση, αλλά κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, ώστε πλέον να στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Πέραν του γοήτρου που είναι πολύ σπουδαίο κίνητρο για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Άρης χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης στην Τούμπα για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του στη βαθμολογία της Super League.Η προετοιμασία αποκλειστικά για το ντέρμπι αρχίζει από σήμερα, με τον Άκη Μάντζιο να μετράει… επιστροφές.

Οι Μορόν, Μάγιο και Βέλεθ δεν αγωνίστηκαν στο Κύπελλο και επανέρχονται στο αγωνιστικό πλάνο του Άρη για το ντέρμπι. Ο Άκης Μάντζιος περιμένει την επανεκτίμηση της κατάστασης των Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.