Άρης: Στρέφεται προς Αραούχο, μετά τον Μουνίρ

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Ο Άρης έχει μπει στην τελική ευθεία της μεταγραφικής του ενίσχυσης, με την επιθετική γραμμή να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι «κίτρινοι» έχουν σε προτεραιότητα την υπόθεση του Μουνίρ Ελ Χανταντί, ωστόσο έχουν ήδη στραφεί και στην επιλογή του Σέρχιο Αραούχο.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις που είναι αλληλένδετες και αφορούν την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Άρης έχει εστιάσει μεταγραφικά στην περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί.  Ο 28χρονος Ισπανομαροκινός παραμένει ελεύθερος μετά την περσινή του παρουσία στη Λας Πάλμας και εξετάζει αρκετές προτάσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ανάμεσα σ’ αυτές είναι και η προοπτική του Άρη, με τον ποδοσφαιριστή να διατηρεί επιφυλάξεις, δίχως όμως να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελληνική Super League. Οι «κίτρινοι» έχουν ως προτεραιότητα την υπόθεση του Μουνίρ Ελ Χανταντί, ωστόσο δεν έχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια…

Ήδη ωστόσο ο Άρης έχει στραφεί στην περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο που παραμένει υποψήφιος στόχος και είχε θετική στάση στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.