Άρης: Στο προσκήνιο ξανά ο Σωκράτης Διούδης

Γιώργος Στράντζαλης11 Ιουλίου 2024

Στο προσκήνιο για τον Άρη έρχεται εκ νέου ο Σωκράτης Διούδης, με το ενδιαφέρον των ''κιτρινόμαυρων'' για την περίπτωση του έλληνα γκολκίπερ να έχει αναθερμανθεί και τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τους Θεσσαλονικείς πριν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό από τον Ιανουάριο και έπειτα αγωνίζεται στην Πολωνία με τη φανέλα της Ζαγκλιέπε, έχοντας 19 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Πολωνίας , με τον ίδιο να βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του το οποίο εκπνέει το 2026.

Από τη ''Μ'' και το Metrosport.gr, είχατε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για τα δεδομένα της υπόθεσης , η οποία έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες με την επιθυμία των δύο πλευρών να είναι ένας ακόμα κύκλος κοινής τους πορείας.

Ο Σωκράτης Διούδης με τη φανέλα του Άρη έχει αγωνιστεί σε 80 παιχνίδια και ποτέ δεν έχει κρύψει το δέσιμο του με την ομάδα, κάτι που αποτελεί και σύμμαχο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.