Άρης: Στο πίσω μέρος του μυαλού του ο Πάολο Φερνάντες

Μάνος Χατζάκης05 Αυγούστου 2024

Ο Άρης συνεχίζει απρόσκοπτα να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού και ουσίας, μετά τις υπογραφές των Μάγιο και Μόντσου Ροντρίγκεθ, εντείνοντας παράλληλα τις προσπάθειές του, για να κλείσει κι άλλους ποδοσφαιριστές σε θέσεις που έχει ανάγκη.

Σε άμεση προτεραιότητα βρίσκονται προσθήκες στις θέσεις του τερματοφύλακα, του αριστερού μπακ, του δεύτερου φορ και οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έλεγαν όχι σε παίκτη, ο οποίος καλύπτει το δεξί φτερό της επίθεσης, όπου εκεί -στην παρούσα φάση- βρίσκεται μόνο ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος θα κουβαλά όμως την ποινή των 5 αγωνιστικών, λόγω των όσων συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου του Πανθεσσαλικού.

Από εκεί και πέρα, μετά τον ντόρο που έγινε για τους Φερνάντες και Ζίνι της ΑΕΚ, το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Οντουμπάτζο, ο θόρυβος «καταλάγιασε», χωρίς να σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Άρη δεν θα ασχοληθούν ξανά με έναν ή και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ειδικά στην περίπτωση του Φερνάντες, παρά το γεγονός πως πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της ΑΕΚ στην Ολλανδία, αλλά και κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες και στα δύο παιχνίδια (στο δεύτερο έπαιξε βασικός για 81 λεπτά), δεν του εξασφαλίζει κανείς θέση στο ρόστερ.

Η αιτία είναι πως ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει την πλήρη ένταξη των Λαμέλα και Περέιρα, οι οποίοι ίσως εκτοπίσουν τον 26χρονο Ισπανό πλάγιο χαφ.

Εφόσον τρέξουν εξελίξεις στο παραπάνω θέμα, τότε οι Θεσσαλονικείς μπορεί να ασχοληθούν ξανά με τον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τον Ζίνι, θεωρητικά μπορεί επίσης να γίνει -εκ νέου- θέμα συζήτησης, αν κι εκείνος δεν βρει θέση στο ρόστερ της Ένωσης, το οποίο αρχίζει και γεμίζει... αξιοπρόσεκτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.