Άρης: Στο μυαλό ο ΟΦΗ μετά τις «ανάσες»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League έδωσε την ευκαιρία για «ανάσες» και ο Άρης μπαίνει πλέον στη διαδικασία προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τα μεταγραφικά να «τρέχουν» παράλληλα για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Πώς προετοιμάζει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος και ποιους ποδοσφαιριστές έχει διαθέσιμους;

Στις προπονήσεις επιστρέφουν και πάλι από σήμερα Δευτέρα (9/9) οι παίκτες του Άρη και το τιμ του Άκη Μάντζιου προκειμένου να μπουν σταδιακά σε εβδομάδα προετοιμασίας αγώνα και συγκεκριμένα αυτού με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» σωματικά και πνευματικά το Σαββατοκύριακο με διήμερη άδεια λόγω της απουσίας αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσιου ο Άρης επιστρέφει σήμερα (9/9) μπαίνοντας ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων και προετοιμασίας για τον τρίτο αγώνα μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ο Άκης Μάντζιος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Σαμόρα, Παναγίδη και Σίντκλεφ αρχικά, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, ωστόσο ο Λίντσεϊ Ροζ (που αγωνίστηκε σε δύο 90λεπτα με τον Άγιο Μαυρίκιο) επιστρέφει νωρίτερα στη βάση της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.