Άρης: Στην πόρτα της εξόδου ο Καρ – Με τον Σταρκ στην Τουρκία

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2023

Έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Μάρκους Καρ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» προχθές (12/12) ανακοίνωσαν και επίσημα τη συμφωνία με τον Τζόναθαν Σταρκ.

Ήταν γνωστό πως θα πέσουν τίτλοι τέλους μεταξύ των δύο πλευρών εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, καθώς η αντικατάσταση του Μάρκους Καρ επιβεβαιώθηκε με τον ερχομό του Τζόναθαν Σταρκ.

Μπορεί ο Καναδός γκαρντ να ήταν εντυπωσιακός στα φιλικά στην αρχή της σεζόν, όμως δεν μπόρεσε να πείσει τους ανθρώπους του Άρη. Αυτό φαινόταν και από την πτωτική πορεία της απόδοσης του, λόγω του ότι δυσκολευόταν να διαχειριστεί την πίεση των αγώνων.

Ο Μάρκους Καρ αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη σε 21 αναμετρήσεις, έχοντας 7.5 πόντους και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο με 14.8% στα τρίποντα και 34.7% στα σουτ εντός παιδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε σύμφωνα με ομάδα από το Ισραήλ. Αναμένεται η επίσημη λύση συνεργασίας του Μάρκους Καρ με τους «κιτρινόμαυρους» και εκτός απροόπτου ο Τζόναθαν Σταρκ θα κάνει το ντεμπότο του με την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.