Άρης: Στην αναμονή για Κογιάδο και Φερνάντες

Γιώργος Στράντζαλης11 Ιουλίου 2024

Δύο ονόματα τα οποία ήταν στη λίστα πρότερων μεταγραφικών περιόδων παραμένουν σε περίοπτη θέση και στην αντίστοιχη τωρινή έχοντας ως κοινό στοιχείο τη δέσμευσή τους με άλλες ομάδες αλλά και το ίδιο γραφείο εκπροσώπησης των δικαιωμάτων τους καθώς Αλεξ Κογιάδο και Πάολο Φερνάντες έχουν τον ίδιο ατζέντη και φυσικά δεν αφήνουν αδιάφορο τον Αρη.

Οι «κίτρινοι» δεν έκρυψαν ποτέ το ενδιαφέρον τους για τον Αλεξ Κογιάδο αλλά αντιλαμβάνονται ότι στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την απόκτησή του δεν έχουν σύμμαχο την Μπέτις. Η τελευταία θέλει να αποδεσμευτεί από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή και προς αυτήν την κατεύθυνση το ενδιαφέρον της Αλ Οκχούντ για την αγορά των δικαιωμάτων της… κάθεται βούτυρο στο ψωμί. Γιατί μπορεί να κερδίσει περί των 1.5 εκατ. ευρώ από έναν παίκτη για τον οποίον δεν επένδυσε ούτε ευρώ.

Συν της άλλοις, η ομάδα της Αραβίας καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Κογιάδο, όπως έκανε δηλαδή και πέρυσι όπου τον απέκτησε υπό τη μορφή δανεισμού. «Βασικά πρέπει να αποφασίσει τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης. Η κατάστασή του παραμένει οριστική. Ο Αλεξ δεν πήγε στην προετοιμασία, του δόθηκαν επιπλέον ημέρες αδείας γιατί η Μπέτις συζητά το μέλλον του με τους εκπροσώπους του. 

Οι πιθανότητες επιστροφής του στην Αραβία είναι περισσότερες αλλά η κατάσταση του παίκτη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Η Μπέτις θέλει να πάρει την καλύτερη δυνατή επιλογή», είπε ο ρεπόρτερ της «AS», Ντάνι Λάγος, στο Metropolis 95.5 εννοώντας ότι ο σύλλογος της Ανδαλουσίας προτιμά την πώληση και τα λεφτά, κυρίως όμως την ολοκληρωτική λύση του ζητήματος καθώς έπαψε να πιστεύει σ’ αυτόν.

Ο Αρης γνωρίζει, περιμένει και ξέρει ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Γι’ αυτό επανεξετάζει την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες για τον οποίον υπάρχει διαχρονικό ενδιαφέρον, για την ακρίβεια, από την εποχή που έπαιζε στον Βόλο και πριν τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος Ισπανός βρίσκεται με την αποστολή της «Ενωσης» στην Ολλανδία αλλά το μέλλον του σε αυτή είναι αβέβαιο. Υπάρχει το σενάριο δανεισμού του κι αυτό θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή της ΑΕΚ. 

Πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr, αναφέρουν ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν τον έχει αποκλείσει από το σχέδιό του. Ο Αρης έχει εκφραστεί, περιμένει, επίσης γνωρίζει όμως ότι ο ατζέντης του παίκτη λειτουργεί προς την κατεύθυνση εξασφάλισης της επόμενης μέρας του παίκτη του σε περίπτωση που αποφασιστεί ο δανεισμός του. Κατά τις ίδιες πηγές, δύο ομάδες της Κύπρου επίσης εκδήλωσαν ενδιαφέρον εκ των οποίων η μία είναι η Ομόνοια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.