Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ζαν Ζουλ

Metrosport Team11 Ιουλίου 2023

Στη Θεσσαλονίκη αφίχθη το απόγευμα της Τρίτης (11/7) ο Ζαν Ζουλ. Ο 25χρονος Καμερουνέζος αμυντικός χαφ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ''κιτρινόμαυρους''.

Ο Ζουλ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Aspire Academy για να ακολουθήσει η μετακόμισή του στις ακαδημίες της Ράγιο Βαγεκάνο.

Σταδιακά αναρριχήθηκε στην πρώτη ομάδα, με εισήγηση του Λούις Τσεμπράνος, ο οποίος ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τον αγωνιστικό ρόλο του καθώς εκτιμώντας τη δύναμη και την ταχύτητά του τον χρησιμοποίησε στον άξονα της μεσαίας γραμμής και κυρίως στον ρόλο του αμυντικού χαφ.

Το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε από τη Ράγιο Βαγεκάνο για λογαριασμό της Αλμπαθέτε η οποία με τη σειρά της τον παραχώρησε δανεικό στη Μαχανταχόνα και στη Μούρθια. Τελικώς τη σεζόν 2020-21 επέστρεψε στην Αλμπαθέτε όπου έκανε 28 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού Πρωταθλήματος και σημείωσε το μοναδικό γκολ του σε επαγγελματικό επίπεδο, στις 24 Μαΐου 2021 απέναντι στη Λας Πάλμας.

Από το 2022 ανήκε στην πολωνική Γκόρνικ Ζάπριζε, στην οποία πήγε ως ελεύθερη μεταγραφή από την Αλμπαθέτε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.