Άρης: Στη Γερμανία ο Ρουπ για εξετάσεις - Τα νεότερα των τραυματιών

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Λούκας Ρουπ που έπαιξε με ένεση στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας αναμένεται να ταξιδέψει στη Γερμανία ώστε να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό ενώ Βλάντιμιρ Νταρίντα και Κίκε Σαβέριο έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα το trainingr report του Άρη, σημειώνει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων).

Οι Βλάντιμιρ Νταρίντα και Κίκε Σαβέριο έκαναν θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Νέβεν Τζούρασεκ, από την πλευρά του, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, λόγω ίωσης.

Ο Λούκας Ρουπ, που εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, πήρε άδεια και μετέβη στη Γερμανία, προκειμένου να εξεταστεί και από τον γιατρό, που του έκανε την αρχική επέμβαση στο γόνατο.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/09, 17:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.