Άρης: Σκοράρει και ξεπερνάει τον... εαυτό του ο Ζαμόρα

Metrosport Team13 Μαΐου 2024

Ο Άκης Μάντζιος, θέλοντας να ξεκουράσει αλλά και να προφυλάξει τον Λορέν Μορόν ενόψει του μεγάλου τελικού Κυπέλλου, βρήκε στο πρόσωπο του Άλβαρο Ζαμόρα έναν ακόμη σκόρερ...περιοχής, με τον Κοσταρικανό να είναι έτοιμος να ξεπεράσει ακόμη και τον... ίδιο του τον εαυτό, σπάζοντας ένα προσωπικό ρεκόρ.

Ο Ζαμόρα έχει τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα και ειδικά αυτό του προπονητή του, αφού τις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις των «κιτρινόμαυρων» έχει πάρει φανέλα βασικού δύο φορές. Μάλιστα, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον αυτές τις συμμετοχές, αφού ήταν αυτός που με το προσωπικό - και μοναδικό στην αναμέτρηση- τέρμα του χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, στην εκτός έδρας επικράτηση επί του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, με αυτό του το γκολ έφτασε τα 4 τη φετινή σεζόν, ισοφαρίζοντας την περσινή επίδοση με τη φανέλα της  Σαπρίσα, η οποία είναι και η κορυφαία στην καριέρα του. 

Έτσι, στα τελευταία τρία παιχνίδια (δυο πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο) ο 22χρονος επιθετικός  έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, και να σπάσει νέο προσωπικό ρεκόρ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.