Άρης: Σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Σταρκ - «Τελειώνει» ο Καρ

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2023

Ο Άρης έχει στέψει το βλέμμα του στον αγώνα με το Μαρούσι, ενώ περιμένει σήμερα (1/12) και τον Τζόναθαν Σταρκ να προσγειωθεί στην Θεσσαλονίκη.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή επέστρεψε χθες (30/11) και θα ξεκινήσει από σήμερα (1/12) την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με το Μαρούσι. Παράλληλα εντός της ημέρας αναμένεται και η άφιξη του Τζόναθαν Σταρκ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Στο στρατόπεδο του Άρη όμως υπάρχει έντονος προβληματισμός για το γεγονός πως παρά την μεγάλη προσπάθεια, η νίκη δεν ήρθε στην Ιταλία και το αρνητικό σερί έφτασε τους επτά αγώνες.

Ωστόσο άπαντες επιθυμούν να αλλάξει αυτό, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με το Μαρούσι την ερχόμενη Κυριακή (03/12, 17.15) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Παράλληλα οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν σήμερα τον Τζόναθαν Σταρκ στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου ο Αμερικανού γκαρντ να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την ομάδα.

Στον αντίποδα και παρότι υπήρξαν σκέψεις για τη διατήρηση του Καρ παρά την απόκτηση του Σταρκ, φαίνεται ότι ο Καναδός μετράει μέρες στον Άρη. Ο Καστρίτης του έδωσε πολλές ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύτηκε, με τελευταία αυτή στο ματς με την Τρέντο όπου δεν βοήθησε παρότι έλειψαν ο Τολιόπουλος και ο Γκάλινατ, οι παίκτες δηλαδή που τραβούν το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.