Ο Γιώργος Κολτσίδας επιστρέφει στον Άρη

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2023

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του σύγχρονου Άρη επιστρέφει στους κόλπους του συλλόγου. Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή και αρχηγού της, με τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στα τμήματα υποδομής της.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Κολτσίδα στην ομάδα μας. Ο Γιώργος Κολτσίδας αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ομάδες Κ19, Κ17, Κ15)»

Κατά τα άλλα, το ρεπό της Τρίτης πέρασε στο παρελθόν και από σήμερα (6/12) οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις. Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. 

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία με ασκήσεις δύναμης κορμού για το πρώτο, ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Ρουπ προπονήθηκε κανονικά, ο Παναγίδης ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Φεράρι, Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία και Πάβιτσιτς συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.