Άρης: Αρνητική η Cosmote για γιγαντοοθόνη - Το «παλεύει» η ΠΑΕ

Γιώργος Στράντζαλης21 Μαΐου 2024

ΠΑΕ Αρης και Cosmote, που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος του τελικού Κυπέλλου, είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας τα τελευταία 24ώρα με σκοπό να χορηγηθεί ειδική άδεια και το βράδυ του Σαββάτου να στηθεί γιγαντοοθόνη στο «Κλ. Βικελίδης» για τον κόσμο του Αρη. Αρνητικό σε πρώτο χρόνο το κανάλι.

Είναι λογικό αίτημα από τη στιγμή που απαγορεύεται η παρουσία κόσμου στο Πανθεσσαλικό, αντιθέτως όμως δεν έχει λογική η αρνητική στάση του συνδρομητικού προς το αίτημα των Κιτρινόμαυρων, καθώς την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός θα μεταδώσει με γιγαντοοθόνες στο Γεώργιος Καραίσκάκης τον τελικό του Conference League, ενώ την Κυριακή (19/5) το βράδυ η Νova δεν αρνήθηκε στον ΠΑΟΚ να μεταδώσει το ντέρμπι τίτλου με τον Αρη σε γιγαντοοθόνη που στήθηκε έξω από την Τούμπα. Κι αυτή ίσως είναι η σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση, καθώς η εκείνη δεν τοποθετήθηκε εντός γηπέδου, αλλά εκτός αυτού.

Οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτηρίζουν «ανεξήγητη και προκλητική» τη στάση της Cosmote, ωστόσο οι δύο πλευρές παραμένουν σε επικοινωνία, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα και να έχει τη δυνατότητα ο κόσμος του Άρη να παρακολουθήσει τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.