Άρης: Ρόουζ και Βίκτορ Ρουίθ για... αντί-Μπράμπετς

Metrosport Team11 Ιουλίου 2023

Η επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Γιακούμπ Μπράμπετς, έχει ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς του Άρη, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν τους πιθανούς αντικαταστάτες του Τσέχου κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση των "πρασίνων" για τον Μπράμπετς είναι 1,8 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, αν καταφέρει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ στον ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιό του.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζουν οι "κιτρινόμαυροι" για αντικαταστάτη του Τσέχου είναι ο γνώριμος Λίντσει Ρόουζ, οποίος ανήκει στη Λέγκια Βαρσοβίας, και το συμβόλαιό του με τους Πολωνούς λήγει το επόμενο καλοκαίρι (Ιούνιο 2024).

Το δεύτερο όνομα που βρίσκεται στη λίστα του Άρη είναι του Βίκτορ Ρουίθ, οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπέτις και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 34χρονος στόπερ έχει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βιγιαρεάλ, Νάπολι και Βαλένθια.

Σίγουρα η περίπτωση του Ισπανού μοιάζει πιο εύκολη, με δεδομένο ότι είναι ελεύθερος, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες του εξωτερικού, καθώς διατηρεί καλό όνομα τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ιταλία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.