Άρης: Η επιστροφή και το ερωτηματικό πριν την Καλλιθέα

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την Athens Kallithea (20/10, 20:00) με τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου να επιστρέφουν έπειτα από ένα τριήμερο ρεπό το οποίο είχαν από τον Άκη Μάντζιο.

Μετά το 3/3 στο πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Λαμία οι ''κιτρινόμαυροι'' πάνε απέναντι στην Καλλιθέα για την 8η αγωνιστική, με στόχο να διευρύνουν το σερί νικών πριν μπουν στο πρόγραμμα οι αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Και αν όλοι είχαν ρεπό, ο Ρόμπιν Κουάισον δούλεψε στο Νέο Ρύσιο ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο είναι ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός έχει συμπληρώσει δύο εβδομάδες απουσίας μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα, έχει ανεβάσει ρυθμούς στο πρόγραμμα του και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Athens Kallithea. Θεωρείται πάντως πιο πιθανό να είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.